Ove jeseni odaberite Premium kurs nemačkog jezika u EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu i uštedite 100 evra. Dobićete pismenu garanciju kvaliteta, EQUILIBRIO konverzacijski metod koji vam garantuje trajno primenljivo znanje, najbolje profesore sa višegodišnjim iskustvom i izdavanje zvaničnog sertifikata.

ODLIČNA PONUDA ZA UČENJE NEMAČKOG JEZIKA!

Jesen je idealan period godine da steknete nova znanja i uradite nešto korisno za sebe. Idealan kurs za jesen je upravo Premium kurs nemačkog jezika EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema, koji počinje u prvoj nedelji decembra 2022. i traje dva meseca. Časovi se održavaju 2 puta nedeljno po 120 minuta u poslepodnevnim i večernjim terminima.

Zahvaljujući ovakvom intenzitetu nastave bićete u neprestanom kontaktu sa nemačkim jezikom – 2 puta nedeljno po 120 minuta provodićete komunicirajući na nemačkom, što će vas primorati da brzo naučite nemački i da na njemu i razmišljate.

Premium kursevi nemačkog obuhvataju proširenje fonda reči, usavršavanje gramatike i rad na sve četiri jezičke veštine sa akcentom na konverzaciji.

Uz maksimalno iskorišćeno vreme, imaće tepriliku da odmah, na samim časovima provežbavate gradivo koje učite i primenjujete u komunikaciji.

U stalnoj interakciji sa profesorom i polaznicima osetićete napredak iz časa u čas i sve slobodnije i samouverenije ćete komunicirati na nemačkom jeziku.

U nastavi se primenjuje EQUILIBRIO konverzacijski metod koji vas od prvog trenutka navodi da govorite na nemačkom i aktivirate prethodno i tek stečeno znanje nemačkog jezika.

Nastava se održava u vidu KLASIČNE nastave u učionicama i u vidu ONLINE nastave, uživo u virtuelnoj učionici.

U akcijsku cenu je uključeno i ulazno testiranje za sve one polaznike koji poseduju predznanje nemačkog jezika, izdavanje zvaničnog Sertifikata, pismena Garancija kvaliteta, mentorsko praćenje polaznika i customer support servis.  

Požurite sa prijavom jer je broj mesta sa akcijskim cenama ograničen!

Za sve informacije i prijave posetite www.stranijezici.com i odaberite termin koji vam najviše odgovara.

Ukoliko nemate mogućnost da se prilagodite fiksnim terminima, u ponudi imamo Individualni kurs nemačkog jezika koji je prilagođen vašim potrebama!

Prijavite se na newsletter i dobijajte na svoj i-mejl nove tekstove o učenju nemačkog jezika.

    ucenje-nemackog-jezika-beograd-popust