Kursevi nemačkog jezika

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem već pune dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

Premium kurs nemačkog jezika – popust 40%


Premium kurs nemačkog jezika je pravi izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz nemačkog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda.


Start nastave:

polovinom januara 2020.

Trajanje:

3 meseca

Lokacije:

9 lokacija


Premium express kurs nemačkog jezika – popust 50%


PREMIUM EXPRESS je poluintenzivan, opšti kurs nemačkog jezika organizovan tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period savladate sve ono što jedan podnivo učenja jezika podrazumeva.


Start nastave:

prva polovina februara 2020.

Trajanje:

8 nedelja

Lokacija:

Novi Beograd – Ušće


Intenzivni kurs nemačkog Deutsch express – popust 20%


Intenzivni kurs nemačkog jezika Deutsch express namenjen je svim polaznicima kojima je potrebno brzo učenje nemačkog jezika. Za samo 9 nedelja intenzivnog rada (za A1 ili A2 nivo) ili za samo 12 nedelja intezivnog rada (za B1 nivo), tokom časova koji se održavaju tri puta nedeljno u trajanju od po 150 minuta, iskoristićete sve prednosti opšteg kursa nemačkog jezika bez višemesečnog pohađanja nastave.


Start nastave:

druga polovina januara 2020.

Trajanje:

9 ili 12 nedelja

Lokacija:

Nastavni centar Vukov spomenik (Svetozara Ćorovića 15)


Polugodišnji kurs nemačkog za srednjoškolce – popust 50%


EQUILIBRIO – Teen akademija organizuje Polugodišnje kurseve nemačkog jezika za srednjoškolce, i to po specijalnim akcijskim cenama sa 50% popusta (na kurseve se mogu prijaviti i učenici 8. razreda osnovne škole). Tinejdžerima nudimo visokokvalitetan nastavni program, sproveden po najsavremenijim metodima za učenje nemačkog jezika.


Start nastave:

Februar 2020.

Trajanje:

5 meseci

Lokacije:

Trg republike (Bulevar despota Stefana 22), Zeleni venac (Maršala Birjuzova 46) i Novi Beograd – Ušće


Individualni kurs nemačkog jezika – popust 10%


Individualni kurs nemačkog jezika namenjen je svima koji žele da napreduju u učenju nemačkog jezika, po njima odgovarajućem tempu i terminima. Individualni kursevi omogućavaju usklađivanje učenja nemačkog jezika sa ostalim obavezama polaznika i pruža mogućnost individualne nastave, za sve one koji žele da izbegnu rad u grupi.


Start nastave:

Tokom cele kalendarske godine, po izboru polaznika

Trajanje:

Po izboru polaznika

Lokacija:

9 lokacija


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća


IN HOUSE kursevi nemačkog jezika su specijalno kreirani prema potrebama preduzeća. Kurseve nemačkog jezika za preduzeća izvode stručni i profesionalni predavači uz individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.


Start nastave:

Tokom cele kalendarske godine

Trajanje:

Po izboru klijenta

Lokacija:

U prostorijama firmi i preduzeća