Kursevi nemačkog jezika

Kursevi nemačkog jezika – LETNJE AKCIJSKE CENE za učenje nemačkog jezika!

Ovog leta za vas smo pripremili intenzivne kurseve nemačkog jezika. Kursevi se organizuju u KLASIČNOJ učionici (u našim prostorijama) ili u VIRTUELNOJ učionici (uživo, online uz prisustvo profesora). Online kursevi nemačkog su dostupni ne samo svim građanima Republike Srbije, nego i svim polaznicima širom sveta, bez obzira u kojoj državi žive.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem više od dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

 

Pogledajte aktuelne kurseve nemačkog jezika u našoj ponudi:

Premium kurs nemačkog jezika – Letnja akcijska cena


Premium kursevi nemačkog jezika pravi su izbor za sve one koji žele da na najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu primenljiva znanja iz nemačkog jezika. Kursevi se održavaju u KLASIČNOJ učionici (u našim prostorijama) ili u VIRTUELNOJ UČIONICI (uživo, online uz prisustvo profesora).


Početak nastave:

kursevi počinju u tri smene (po izboru polaznika): prva smena 05. juna, druga smena 03. jula i treća smena 01. avgusta 2023.

Trajanje:

4 nedelje

Lokacije:

ONLINE ili KLASIČNI (Klasična nastava se održava u našim nastavnim centrima: Vukov spomenik – Svetozara Ćorovića 15 i Novi Beograd Geneks – Narodnih heroja 49)


Individualni kursevi nemačkog jezika – Popust 20%


Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. Nastava se održava u KLASIČNOJ učionici (u našim prostorijama) ili u VIRTUELNOJ učionici (uživo, online uz prisustvo profesora). Početak nastave, trajanje i tempo rada – po izboru polaznika.


Početak nastave:

po izboru polaznika

Trajanje:

po izboru polaznika

Lokacija:

ONLINE ili u nekom od nastavnih centara


Kursevi nemačkog jezika za kompanije (online ili klasična nastava)


Kursevi nemačkog jezika za kompanije su specijalno kreirani prema potrebama preduzeća. Kurseve nemačkog jezika za preduzeća izvode stručni i profesionalni predavači uz individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.


Početak nastave:

Tokom cele kalendarske godine

Trajanje:

Po izboru klijenta

Lokacija:

U prostorijama firmi i preduzeća


ucenje-nemackog-jezika-beograd-popust