Kursevi nemačkog jezika

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem već pune dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

Zbog pandemije Covid – 19 virusa, ove jeseni odlučili smo da deo naših kurseva nemačkog jezika, pored klasične nastave u prostorijama naše škole, ponudimo i u vidu SKYPE ONLINE NASTAVE i na taj način naše kurseve učinimo dostupnim ne samo svim građanima Republike Srbije, nego i svim polaznicima širom sveta, bez obzira u kojoj državi žive.

Pogledajte aktuelne kurseve nemačkog jezika u našoj ponudi:

Online jesenji Premium intenzivni kurs nemačkog – popust 50%


ONLINE jesenji Premium kursevi kursevi jezika su opšti kursevi nemačkog jezika organizovani tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period savladate sve ono što jedan podnivo učenja jezika podrazumeva. Časovi se održavaju preko Skype-a. Termini nastave su radnim danima ili vikendom.


Početak nastave:

druga polovina novembra 2020. godine

Trajanje:

2 meseca

Lokacija:

ONLINE


Individualni kurs nemačkog (online ili klasična nastava)
– popust 35%


Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja i mogu biti u vidu u vidu ONLINE nastave (preko Skype-a) ili KLASIČNE nastave (u prostorijama naše škole). Namenjeni su svima koji žele da napreduju u učenju nemačkog jezika, po njima odgovarajućem tempu i terminima.


Početak nastave:

Tokom cele kalendarske godine

Trajanje:

Po izboru polaznika

Lokacije:

7 lokacija u gradu ili ONLINE


Online Vikend kurs nemačkog – popust 50%


ONLINE Vikend optimum kursevi su opšti kursevi nemačkog jezika, namenjeni svima onima koji zbog mnogobrojnih obaveza ne mogu da nađu vremena za pohađanje kurseva nemačkog jezika tokom radne nedelje. Časovi se održavaju preko Skype-a. Termini nastave su vikendom. subotom ili nedeljom


Početak nastave:

druga polovina novembra 2020. godine

Trajanje:

10 nedelja

Lokacija:

ONLINE


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća (online ili klasična nastava)


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća (IN HOUSE) su specijalno kreirani prema potrebama preduzeća. Kurseve nemačkog jezika za preduzeća izvode stručni i profesionalni predavači uz individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.


Početak nastave:

Tokom cele kalendarske godine

Trajanje:

Po izboru klijenta

Lokacija:

U prostorijama firmi i preduzeća


Kursevi nemačkog za srednjoškolce – popust 25%


Kursevi nemačkog za srednjoškolce održavaju se u vidu KLASIČNE nastave, u prostorijama našeg centra. Kursevi su namenjeni polaznicima tinejdžerskog uzrasta (učenicima gimnazija i srednjih stručnih škola). Časovi nemačkog jezika za srednjoškolce su dinamični, interaktivni, tematski zanimljivi i prilagođeni interesovanjima, uzrastu i nivou znanja srednjoškolaca.


Početak nastave:

druga polovina oktobra 2020. godine

Trajanje:

kraj oktobra 2020 – kraj januara 2021.

Lokacije:

Zeleni venac (Maršala Birjuzova 46)