Kursevi nemačkog jezika

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem već pune dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

Zbog pandemije Covid – 19 virusa, ove jeseni odlučili smo da deo naših kurseva nemačkog jezika, pored klasične nastave u prostorijama naše škole, ponudimo i u vidu SKYPE ONLINE NASTAVE i na taj način naše kurseve učinimo dostupnim svim građanima Republike Srbije.

Pogledajte aktuelne kurseve nemačkog jezika u našoj ponudi:

Premium kurs nemačkog – (klasična ili online nastava) – popust 45%


Premium kursevi nemačkog jezika su pravi izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz nemačkog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda. Mogu da budu KLASIČNI (u prostorijama naše škole), ili ONLINE (preko Skype-a). Termini za održavanje nastave koji su dnevni, poslepodnevni i večernji.


Start nastave:

prva polovina oktobra 2020. godine

Trajanje:

od oktobra do kraja decembra 2020. godine

Lokacije:

4 lokacije u gradu ili ONLINE


Online Konverzacijski kurs nemačkog – popust 50%


ONLINE Konverzacijski kursevi nemačkog jezika osmišljeni su tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika, da osveže i aktiviraju njihovo prethodno stečeno znanje, prošire vokabular i uklone jezičke barijere i blokade pri izražavanju. Časovi se održavaju preko Skype-a. Termini nastave su radnim danima ili vikendom.


Start nastave:

prva polovina oktobra 2020. godine

Trajanje:

5 nedelja

Lokacija:

ONLINE


Intenzivni kursevi nemačkog jezika Deutsch Express – popust 15%


Intenzivni kursevi nemačkog Deutsch Express održavaju se u vidu KLASIČNE nastave, u prostorijama našeg centra. Kursevi su namenjeni svim polaznicima kojima je potrebno brzo učenje nemačkog i predstavljaju ultra efektivan program za učenje nemačkog jezika i dostizanje kompletnog A1, A2 ili B1 sertifikata.


Start nastave:

prva polovina oktobra 2020. godine

Trajanje:

9 ili 12 nedelja

Lokacija:

Vračar – Kalenić (Mileševska 9)


Individualni kurs nemačkog (klasična ili online nastava)
– popust 35%


Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja i mogu biti u vidu klasične nastave (u prostorijama naše škole) ili u vidu ONLINE nastave (preko Skype-a). Namenjeni su svima koji žele da napreduju u učenju nemačkog jezika, po njima odgovarajućem tempu i terminima.


Start nastave:

Tokom cele kalendarske godine

Trajanje:

Po izboru polaznika

Lokacije:

9 lokacija u gradu ili ONLINE


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća (IN HOUSE) su specijalno kreirani prema potrebama preduzeća. Kurseve nemačkog jezika za preduzeća izvode stručni i profesionalni predavači uz individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.


Start nastave:

Tokom cele kalendarske godine

Trajanje:

Po izboru klijenta

Lokacija:

U prostorijama firmi i preduzeća


Kursevi nemačkog za srednjoškolce – popust 25%


Kursevi nemačkog za srednjoškolce održavaju se u vidu KLASIČNE nastave, u prostorijama našeg centra. Kursevi su namenjeni polaznicima tinejdžerskog uzrasta (učenicima gimnazija i srednjih stručnih škola). Časovi nemačkog jezika za srednjoškolce su dinamični, interaktivni, tematski zanimljivi i prilagođeni interesovanjima, uzrastu i nivou znanja srednjoškolaca.