Kursevi nemačkog jezika

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem već pune dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

Premium standard express kurs nemačkog – popust 50%


Premium express kurs nemačkog jezika je pravi izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz nemačkog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda. Termini za nastavu su poslepodnevni i večernji.


Start nastave:

20. jula (I ciklus) i 17. avgusta (II ciklus)

Trajanje:

mesec dana

Lokacije:

Trg Republike, Zeleni venac, Vukov spomenik, Vračar – Kalenić, Novi Beograd – Ušće, Novi Beograd – Geneks


Premium dnevni express kurs nemačkog – popust 55%


Premium express kurs nemačkog jezika je pravi izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz nemačkog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda. Termini za nastavu su prepodnevni i dnevni.


Start nastave:

20. jula (I ciklus) i 17. avgusta (II ciklus)

Trajanje:

mesec dana

Lokacije:

Vukov spomenik, Novi Beograd – Ušće


Vikend optimum kurs nemačkog jezika – popust 50%


VIKEND OPTIMUM kursevi nemačkog jezika su opšti kursevi nemačkog i namenjeni su svima onima koji zbog obaveza tokom radne nedelje nisu u mogućnosti da pohađaju časove stranog jezika. Termini nastave su dnevni i popodnevni, isključivo subotom ili nedeljom.


Start nastave:

krajem juna 2020.

Trajanje:

10 nedelja

Lokacije:

Vračar – Kalenić, Novi Beograd – Ušće


Online Premium kurs nemačkog jezika – popust 50%


ONLINE PREMIUM KURSEVI nemačkog jezika pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz nemačkog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda. U ponudi je početni nivo učenja (A1.1).


Start nastave:

druga polovina jula 2020.

Trajanje:

8 nedelja

Lokacije:

ONLINE


Online Konverzacijski kursevi nemačkog – popust 50%


ONLINE Konverzacijski kursevi nemačkog jezika osmišljeni su tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika, da osveže i aktiviraju njihovo prethodno stečeno znanje, prošire vokabular i uklone jezičke barijere i blokade pri izražavanju. U ponudi su nivoi učenja A2, B1 i B2.


Start nastave:

druga polovina jula 2020.

Trajanje:

4 nedelje

Lokacije:

ONLINE


Letnja škola nemačkog za srednjoškolce – popust 55%


EQUILIBRIO – Teen akademija organizuje Letnju školu nemačkog za srednjoškolce u okviru koje srednjoškolci imaju mogućnost da usavrše svoje znanje nemačkog jezika, da steknu sertifikate, upoznaju se sa kulturom i običajima strane zemlje i sve to uz druženje sa vršnjacima.


Start nastave:

17. avgust 2020.

Trajanje:

2 nedelje

Lokacije:

Zeleni Venac, Novi Beograd – Ušće


Individualni kurs nemačkog (online i klasična nastava) – popust 30%


Individualni kurs nemačkog jezika namenjen je svima koji žele da napreduju u učenju nemačkog jezika, po njima odgovarajućem tempu i terminima. Individualni kursevi omogućavaju usklađivanje učenja nemačkog jezika sa ostalim obavezama polaznika i pruža mogućnost individualne nastave, za sve one koji žele da izbegnu rad u grupi.


Start nastave:

Tokom cele kalendarske godine, po izboru polaznika

Trajanje:

Po izboru polaznika

Lokacije:

8 lokacija


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća


IN HOUSE kursevi nemačkog jezika su specijalno kreirani prema potrebama preduzeća. Kurseve nemačkog jezika za preduzeća izvode stručni i profesionalni predavači uz individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.


Start nastave:

Tokom cele kalendarske godine

Trajanje:

Po izboru klijenta

Lokacija:

U prostorijama firmi i preduzeća