Kursevi nemačkog jezika

NAUČITE NEMAČKI JEZIK GDE GOD DA SE NALAZITE!

Povodom obeležavanja 20 godina postojanja EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema tokom 2021. godine, pripremili smo za sve vas posebne ROĐENDANSKE CENE kurseva nemačkog jezika.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem već pune dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

Zbog pandemije Covid – 19 virusa, deo naših kurseva nemačkog jezika, pored klasične nastave u prostorijama naše škole, nudimo i u vidu SKYPE ONLINE NASTAVE. Online kursevi nemačkog su dostupni ne samo svim građanima Republike Srbije, nego i svim polaznicima širom sveta, bez obzira u kojoj državi žive.

Pogledajte aktuelne kurseve nemačkog jezika u našoj ponudi:

Online Premium kurs nemačkog – popust 40%


ONLINE PREMIUM kursevi jezika su opšti ONLINE kursevi nemačkog  jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz nemačkog jezika. Kurs se održava ONLINE, preko Skype-a. Termini su jutarnji, poslepodnevni ili večernji.


Početak nastave:

u prvoj polovini oktobra 2021.

Trajanje:

od oktobra do kraja decembra 2021.

Lokacija:

ONLINE


Online Midnight Premium kurs nemačkog – popust 40%


ONLINE MIDNIGHT PREMIUM kursevi jezika su opšti ONLINE kursevi nemačkog jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz stranih jezika. Kurs se održava ONLINE, preko Skype-a. Termini su kasni večernji – od 22.30h do ponoći!


Početak nastave:

u prvoj polovini oktobra 2021.

Trajanje:

od oktobra do kraja decembra 2021.

Lokacija:

ONLINE


Online DUO PREMIUM kurs nemačkog – popust 30%


ONLINE DUO PREMIUM kursevi su poluindividualni (samo dvoje polaznika + profesor) kursevi nemačkog jezika. Pravi su izbor za sve one koji žele da uče nemački jezik u paru. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini avgusta 2021, termini su dnevni, poslepodnevni i večernji.


Početak nastave:

druga polovina septembra

Trajanje:

8 nedelja

Lokacija:

ONLINE


Individualni kursevi nemačkog (online ili klasična nastava) – popust 35%


ONLINE ili KLASIČNI Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a ili u vidu KLASIČNE nastave u prostorijama našeg centra. Početak nastave, trajanje i tempo rada – po izboru polaznika.


Početak nastave:

po izboru polaznika

Trajanje:

po izboru polaznika

Lokacija:

ONLINE ili u nekom od nastavnih centara


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća (online ili klasična nastava)


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća (IN HOUSE) su specijalno kreirani prema potrebama preduzeća. Kurseve nemačkog jezika za preduzeća izvode stručni i profesionalni predavači uz individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.


Početak nastave:

Tokom cele kalendarske godine

Trajanje:

Po izboru klijenta

Lokacija:

U prostorijama firmi i preduzeća