Kursevi nemačkog jezika

NAUČITE NEMAČKI JEZIK GDE GOD DA SE NALAZITE!

Kursevi nemačkog jezika – letnje AKCIJSKE CENE za učenje nemačkog jezika!

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem već pune dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

Ovog leta za vas smo pripremili kurseve nemačkog jezika sa akcijskim cenama do čak 50% popusta. Kursevi se organizuju u KLASIČNOJ učionici (u našim prostorijama) ili u VIRTUELNOJ UČIONICI (uživo, online uz prisustvo profesora). Online kursevi nemačkog su dostupni ne samo svim građanima Republike Srbije, nego i svim polaznicima širom sveta, bez obzira u kojoj državi žive.

Pogledajte aktuelne kurseve nemačkog jezika u našoj ponudi:

Superintenzivni kurs nemačkog jezika – Ultra first minute cena – samo 99 evra


SUPERINTENZIVNI kursevi nemačkog jezika namenjeni su svim polaznicima koji imaju potrebu za brzim učenjem nemačkog. Nastava je organizovana tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period, savladate sve ono što jedan kurs nemačkog podrazumeva.  Kursevi se održavaju u KLASIČNOJ učionici (u našim prostorijama) ili u VIRTUELNOJ UČIONICI (uživo, online uz prisustvo profesora). Termini su poslepodnevni ili večernji.


Početak nastave:

27. juna i 01. avgusta 2022. (po izboru polaznika)

Trajanje:

5 nedelja

Lokacije:

ONLINE ili KLASIČNI Vukov spomenik (Svetozara Ćorovića 15) i Novi Beograd – Geneks (Narodnih heroja 49)


Individualni kursevi nemačkog jezika – Popust 35%


Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. Nastava se održava u KLASIČNOJ učionici (u našim prostorijama) ili u VIRTUELNOJ UČIONICI (uživo, online uz prisustvo profesora). Početak nastave, trajanje i tempo rada – po izboru polaznika.


Početak nastave:

po izboru polaznika

Trajanje:

po izboru polaznika

Lokacija:

ONLINE ili u nekom od nastavnih centara


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća (online ili klasična nastava)


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća (IN HOUSE) su specijalno kreirani prema potrebama preduzeća. Kurseve nemačkog jezika za preduzeća izvode stručni i profesionalni predavači uz individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.


Početak nastave:

Tokom cele kalendarske godine

Trajanje:

Po izboru klijenta

Lokacija:

U prostorijama firmi i preduzeća