Kursevi nemačkog jezika

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem već pune dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

Vikend optimum kurs nemačkog jezika – popust 50%


Vikend optimum kurs nemačkog jezika namenjen je svima onima koji su zauzeti radnim danima i zbog mnogobrojnih obaveza ne mogu da nađu vremena za pohađanje časova nemačkog jezika.


Start nastave:

druga polovina novembra 2019.

Trajanje:

10 nedelja

Lokacije:

Nastavni centri: Vukov spomenik, Zeleni venac, Novi Beograd – Geneks


Premium express kurs nemačkog jezika – popust 50%


PREMIUM EXPRESS je poluintenzivan, opšti kurs nemačkog jezika organizovan tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period savladate sve ono što jedan podnivo učenja jezika podrazumeva.


Start nastave:

druga polovina novembra 2019.

Trajanje:

8 nedelja

Lokacija:

Nastavni centar Banovo brdo


Subvencionisani kurs nemačkog jezika za nezaposlene – popust 70%


Program obuke za nezaposlena lica osmišljen je tako da svima koji su trenutno bez posla, a prijavljeni su kod Nacionalne službe za zapošljavanje, omogući pohađanje Programa pod subvencionisanim uslovima.


Start nastave:

druga polovina novembra 2019.

Trajanje:

3 meseca

Lokacije:

Trg republike (Bulevar despota Stefana 22), Zeleni venac (Maršala Birjuzova 46)


Individualni kurs nemačkog jezika – popust 10%


Individualni kurs nemačkog jezika namenjen je svima koji žele da napreduju u učenju nemačkog jezika, po njima odgovarajućem tempu i terminima. Individualni kursevi omogućavaju usklađivanje učenja nemačkog jezika sa ostalim obavezama polaznika i pruža mogućnost individualne nastave, za sve one koji žele da izbegnu rad u grupi.


Start nastave:

Tokom cele kalendarske godine, po izboru polaznika

Trajanje:

Po izboru polaznika

Lokacija:

9 lokacija


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća


IN HOUSE kursevi nemačkog jezika su specijalno kreirani prema potrebama preduzeća. Kurseve nemačkog jezika za preduzeća izvode stručni i profesionalni predavači uz individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.


Start nastave:

Tokom cele kalendarske godine

Trajanje:

Po izboru klijenta

Lokacija:

U prostorijama firmi i preduzeća