Kursevi nemačkog jezika

o nama

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem već punih 18 godina jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

Letnji Premium kurs nemačkog jezika – popust 50%


Kurs nemačkog jezika u EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu tokom leta 2018, ogranizuje se u vidu intenzivne nastave nemačkog jezika uz akcijsku cenu od čak 50% popusta.


Start nastave:

13. avgust i 10. septambar

Trajanje:

mesec dana

Lokacije:

Nastavni centri Trg republike (Bulevar despota Stefana 22), Zeleni venac (Maršala Birjuzova 46) i Novi Beograd (Narodnih heroja 49)


Kursevi nemačkog za decu od 3 do 10 godina – popust 15%


U Jezičkom centru Equilibrio Kids organizuju se kursevi nemačkog jezika za decu od 3 do 10 godina. U toku je upis na godišnje kurseve za decu uz popust od 15%.


Start nastave:

Septembar 2018.

Trajanje:

9 meseci

Lokacija:

Nastavni centri: Stari grad, Vračar i Novi Beograd


Kursevi nemačkog za decu od 11 do 14 godina – popust 15%


U Jezičkom centru Equilibrio Kids organizuju se kursevi nemačkog za decu od 11 do 14 godina. U toku je upis na godišnje kurseve za decu uz popust od 15%.


Start nastave:

Septembar 2018.

Trajanje:

9 meseci

Lokacija:

Nastavni centri: Stari grad, Vračar i Novi Beograd


Letnji kursevi nemačkog jezika za srednjoškolce – popust 55%


Kursevi nemačkog jezika za srednjoškolce u EQUILIBRIO Teen akademiji održavaju se tokom leta 2018. u dve smene (jul i avgust). Kursevi su intenzivni i traju dve nedelje. U toku je upis na Letnje intenzivne kurseve za srednjoškolce uz popust od čak 55%.


Start nastave:

13. avgust

Trajanje:

2 nedelje

Lokacija:

Nastavni centri Trg republike (Bulevar despota Stefana 22) i Zeleni venac (Maršala Birjuzova 46)


Individualni kurs nemačkog jezika – popust 10%


Individualni kurs nemačkog jezika namenjen je svima koji žele da napreduju u učenju nemačkog jezika, po njima odgovarajućem tempu i terminima. Individualni kursevi omogućavaju usklađivanje učenja nemačkog jezika sa ostalim obavezama polaznika i pruža mogućnost individualne nastave, za sve one koji žele da izbegnu rad u grupi.


Start nastave:

Tokom cele kalendarske godine, po izboru polaznika

Trajanje:

Po izboru polaznika

Lokacija:

7 lokacija


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća


IN HOUSE kursevi nemačkog jezika su specijalno kreirani prema potrebama preduzeća. Kurseve nemačkog jezika za preduzeća izvode stručni i profesionalni predavači uz individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.


Start nastave:

Tokom cele kalendarske godine

Trajanje:

Po izboru klijenta

Lokacija:

U prostorijama firmi i preduzeća