Kursevi nemačkog jezika

NAUČITE NEMAČKI JEZIK GDE GOD DA SE NALAZITE!

Ove zime pripremili smo za sve vas posebne NOVOGODIŠNJE CENE kurseva nemačkog jezika.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem već pune dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

Zbog pandemije Covid – 19 virusa, deo naših kurseva nemačkog jezika, pored klasične nastave u prostorijama naše škole, nudimo i u vidu SKYPE ONLINE NASTAVE. Online kursevi nemačkog su dostupni ne samo svim građanima Republike Srbije, nego i svim polaznicima širom sveta, bez obzira u kojoj državi žive.

Pogledajte aktuelne kurseve nemačkog jezika u našoj ponudi:

Online Premium kurs nemačkog – popust 30%


ONLINE PREMIUM kursevi jezika su opšti ONLINE kursevi nemačkog jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz nemačkog jezika. Kurs se održava ONLINE, preko Skype-a. Termini su jutarnji, poslepodnevni ili večernji.


Početak nastave:

polovinom januara 2022.

Trajanje:

od januara do kraja marta 2022.

Lokacija:

ONLINE


Online Midnight Premium kurs nemačkog – popust 30%


ONLINE MIDNIGHT PREMIUM kursevi jezika su opšti ONLINE kursevi početnog nemačkog  jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da pohađaju kurs u kasnim večernjim časovima sa početkom od 22.30h do ponoći. Kurs se održava ONLINE, preko Skype-a.


Početak nastave:

polovinom januara 2022.

Trajanje:

od januara do kraja marta 2022.

Lokacija:

ONLINE


Online Intenzivni kurs DEUTSCH EXPRESS – popust 25%


ONLINE Intenzivni kurs nemačkog jezika Deutsch express namenjen je svim polaznicima kojima je potrebno brzo učenje nemačkog jezika i dostizanje kompletnog A1 sertifikata.  Časovi se održavaju preko Skype-a. Termini nastave su vikendom. subotom ili nedeljom


Početak nastave:

polovinom januara 2022.

Trajanje:

9 nedelja

Lokacija:

ONLINE


Individualni kursevi nemačkog (online ili klasična nastava) – popust 35%


ONLINE ili KLASIČNI Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a ili u vidu KLASIČNE nastave u prostorijama našeg centra. Početak nastave, trajanje i tempo rada – po izboru polaznika.


Početak nastave:

po izboru polaznika

Trajanje:

po izboru polaznika

Lokacija:

ONLINE ili u nekom od nastavnih centara


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća (online ili klasična nastava)


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća (IN HOUSE) su specijalno kreirani prema potrebama preduzeća. Kurseve nemačkog jezika za preduzeća izvode stručni i profesionalni predavači uz individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.


Početak nastave:

Tokom cele kalendarske godine

Trajanje:

Po izboru klijenta

Lokacija:

U prostorijama firmi i preduzeća