Kursevi nemačkog jezika

Kursevi nemačkog jezika – letnje AKCIJSKE CENE za učenje nemačkog jezika!

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem već pune dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

Ovog leta za vas smo pripremili kurseve nemačkog jezika sa akcijskim cenama do čak 50% popusta. Kursevi se organizuju u KLASIČNOJ učionici (u našim prostorijama) ili u VIRTUELNOJ UČIONICI (uživo, online uz prisustvo profesora). Online kursevi nemačkog su dostupni ne samo svim građanima Republike Srbije, nego i svim polaznicima širom sveta, bez obzira u kojoj državi žive.

Pogledajte aktuelne kurseve nemačkog jezika u našoj ponudi:

Superintenzivni kurs nemačkog jezika – Popust 50%


SUPERINTENZIVNI kursevi nemačkog jezika namenjeni su svim polaznicima koji imaju potrebu za brzim učenjem nemačkog. Nastava je organizovana tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period, savladate sve ono što jedan kurs nemačkog podrazumeva.  Kursevi se održavaju u KLASIČNOJ učionici (u našim prostorijama) ili u VIRTUELNOJ UČIONICI (uživo, online uz prisustvo profesora).


Početak nastave:

od 05. do 09. septembra 2022.

Trajanje:

5 nedelja

Lokacije:

ONLINE ili KLASIČNI (Klasična nastava se održava u našim nastavnim centrima: Vukov spomenik – Svetozara Ćorovića 15 i Novi Beograd Geneks – Narodnih heroja 49)


Kurs nemačkog jezika za studente – Studentska cena – samo 99 evra


Za studente svih Univerziteta u Srbiji, EQUILIBRIO – Obrazovni sistem je ovog leta pripremio odličnu ponudu za učenje nemačkog jezika na Superintenzivnim kursevima, po ceni od samo 99 evra. Superintenzivni kursevi nemačkog namenjeni su svim studentima koji žele da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period, savladaju sve ono što jedan kurs nemačkog podrazumeva.

Početak nastave:

od 05. do 09. septembra 2022.

Trajanje:

5 nedelja

Lokacije:

ONLINE ili KLASIČNI (Klasična nastava se održava u našim nastavnim centrima: Vukov spomenik – Svetozara Ćorovića 15 i Novi Beograd Geneks – Narodnih heroja 49)


Individualni kursevi nemačkog jezika – Popust 35%


Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. Nastava se održava u KLASIČNOJ učionici (u našim prostorijama) ili u VIRTUELNOJ UČIONICI (uživo, online uz prisustvo profesora). Početak nastave, trajanje i tempo rada – po izboru polaznika.


Početak nastave:

po izboru polaznika

Trajanje:

po izboru polaznika

Lokacija:

ONLINE ili u nekom od nastavnih centara


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća (online ili klasična nastava)


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća (IN HOUSE) su specijalno kreirani prema potrebama preduzeća. Kurseve nemačkog jezika za preduzeća izvode stručni i profesionalni predavači uz individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.


Početak nastave:

Tokom cele kalendarske godine

Trajanje:

Po izboru klijenta

Lokacija:

U prostorijama firmi i preduzeća


ucenje-nemackog-jezika-beograd-popust