Kursevi nemačkog jezika

o nama

Obrazovni sistem EQUILIBRIO već punih 18 godina jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

Vikend optimum kurs nemačkog jezika – popust 50%


Vikend optimum kurs nemačkog jezika namenjen je svima onima koji su zauzeti radnim danima i zbog mnogobrojnih obaveza ne mogu da nađu vremena za pohađanje časova nemačkog jezika.


Start nastave:

Polovina maja 2018.

Trajanje:

3 meseca

Lokacija:

Nastavni centar Tašmajdan (Svetozara Ćorovića 15)


Kurs nemačkog jezika za nezaposlena lica – subvencija 65%


EQUILIBRIO obrazovni sistem, u saradnji sa Cambridge centrom Beograd, i tokom proleća 2018. godine organizuje Subvencionisani program obuke za nezaposlena lica.


Start nastave:

Prva polovina juna 2018.

Trajanje:

Mesec dana (intenzivni tempo rada)

Lokacija:

Nastavni centar Trg Republike (Bulevar despota Stefana 22)


Kursevi nemačkog jezika za decu od 3 do 14 godina – popust 15%


Nemački jezik poslednjih godina postaje sve popularniji i zastupljeniji u nastavi stranih jezika. Tako i u Jezičkom centru Equilibrio Kids predstavlja jedan od traženijih stranih jezika. Deca ga rado prihvataju, bez ikakvih poteškoća usvajaju njegov izgovor i rečenične strukture, neopterećeni predrasudama i gramatičkim pravilima. To je ujedno i jedan od razloga zašto se roditelji često opredeljuju za kurseve nemačkog jezika.


Start nastave:

Septembar 2018.

Trajanje:

9 meseci

Lokacija:

Nastavni centri: Stari grad, Vračar i Novi Beograd


Letnji intezivni kursevi nemačkog jezika za srednjoškolce – popust 55%


Letnji intenzivni kursevi nemačkog jezika za srednjoškolce su namenjeni učenicima koji žele da provedu deo raspusta na zanimljiv i koristan način. Kursevi se održavaju tokom leta 2018, u dve smene (jul i avgust). Trajanje kurseva je dve nedelje. Letnji intenzivni kursevi omogućavaju srednjoškolcima da savladaju nemački jezik, pohađaju jezičke radionice, upoznaju se se nemačkom kulturom, steknu sertifikat i druže se sa svojim vršnjacima.


Start nastave:

Jul i avgust 2018.

Trajanje:

2 nedelje

Lokacija:

Nastavni centri Trg republike (Bulevar despota Stefana 22) i  Zeleni venac (Maršala Birjuzova 46)


Individualni kurs nemačkog jezika – popust 10%


Individualni kurs nemačkog jezika namenjen je svima koji žele da napreduju u učenju nemačkog jezika, po njima odgovarajućem tempu i terminima. Individualni kursevi omogućavaju usklađivanje učenja nemačkog jezika sa ostalim obavezama polaznika i pruža mogućnost individualne nastave, za sve one koji žele da izbegnu rad u grupi.


Start nastave:

Tokom cele kalendarske godine, po izboru polaznika

Trajanje:

Po izboru polaznika

Lokacija:

7 lokacija


Kursevi nemačkog jezika za firme i preduzeća


IN HOUSE kursevi nemačkog jezika su specijalno kreirani prema potrebama preduzeća. Kurseve nemačkog jezika za preduzeća izvode stručni i profesionalni predavači uz individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.


Start nastave:

Tokom cele kalendarske godine

Trajanje:

Po izboru klijenta

Lokacija:

U prostorijama firmi i preduzeća