Od 1. januara 2022. u Nemačkoj na snagu stupa novi zakon o zapošljavanju po kom će svi građani bivše Jugoslavije, čije države nisu članice Evropske Unije, moći da se zaposle pod istim uslovima kao i građani iz zemalja Evropske Unije, to jest moći će da rade bez vize.

Ukoliko ste zainteresovani da iskoristite ovu priliku, intenzivni kurs početnog nemačkog – Deutsch Express je pravi izbor za vas! Za samo 9 nedelja savladajte kompletan A1 ili A2 nivo znanja nemačkog jezika.

ONLINE Intenzivni kurs nemačkog jezika Deutsch express namenjen je svim polaznicima kojima je potrebno brzo učenje nemačkog jezika.

Deutsch express je ultra efektivan program za učenje nemačkog jezika i dostizanje kompletnog A1 ili A2 sertifikata. Za samo 9 nedelja intenzivnog rada, tokom časova koji se održavaju tri puta nedeljno u trajanju od po 150 minuta, iskoristićete sve prednosti opšteg kursa nemačkog jezika bez višemesečnog pohađanja nastave.

Kurs nemačkog jezika Deutsch express će vam za kratko vreme omogućiti siguran i brz napredak u sporazumevanju na nemačkom jeziku zahvaljujući najsavremenijem konverzacijskom metodu koji primenjujemo u nastavi. Zasniva se na programu najeminentnijih nemačkih izdavača, koji je rezultat dugogodišnjeg rada tima čuvenih lingvista.

Više informacija o ovom kursu potražite ovde.

Prijavite se na newsletter i dobijajte na svoj i-mejl nove tekstove o učenju nemačkog jezika.

    ucenje-nemackog-jezika-beograd-popust